Boruto 220. jao väljalaskekuupäev; Oodatud süžee ja spoilerid

Sinu lemmik animesari Boruto: Naruto Next Generations kõik muutub veelgi keerulisemaks ja huvitavamaks. Manga- ja animesõbrad on väga põnevil, et saavad Boruto: Naruto Next Generations kohta kõike teada. Nüüd liigume saate 220. episoodi poole. Püsige kursis, et saada kõike teada saate eelseisva episoodi üksikasjadest.

Boruto 219. jao kokkuvõte

Enne kui hakkame Boruto Episode 220 üle põhjalikumalt arutama, peate tegema kokkuvõtte saate varasematest sündmustest. Filmis Boruto: Naruto Next Generations Episode 219 näeme, et kõik tegelased annavad endast parima, et naasta oma koju. Boruto kardab ka kõiki oma võimeid kasutada. Ta võib tegelikult juhatada igaüks oma algsesse koju. Kuid samal ajal on Boruto ka mures ja hirmul, mõeldes Momoshiki tegevusele. Seega tundis Boruto vajadust kiireloomulise otsuse järele. Lõpuks otsustas ta kasutada transpordi Ninjutsu jõudu. Nii jõudsid ülejäänud nad koju tagasi.



Samal ajal ootasid teised liikmed, et saada Naruto poolelt üks signaal. Kõik on olnud väga mures sellest ajast peale, kui nad oma tšakrast ilma jäid. Lõpuks, pärast väga pikka ootamist, kuulsid nad Narutolt ja teistelt liikmetelt sõnumit. Neid kõiki saab nüüd veidi leevendada. Nad said kinnituse, et nad kõik on nüüd ohutud. Kuid Sarada näib olevat mures ja pinges, kui nägi Sasuke silmis vigastusi. Liikmed said teada ka koodeksist ja selle kõrvalmõjudest. Lõpuks nägime kõiki neid koodeksi volitusi arutamas.

Boruto 220. jagu; kust vaadata?

Boruto: Naruto Next Generations saab vaadata Crunchyrolli ja Funimationi veebipõhiste voogesitusplatvormide kaudu. Nüüd saate seda eksklusiivset animesarja koos ingliskeelsete subtiitritega vaadata samadel hiiglaslikel veebianime voogesitusplatvormidel. Samadelt voogedastusplatvormidelt saate hankida ka saate ingliskeelse dubleeritud versiooni. Ma tean, et kindlasti mõtlete, millal Boruto Episode 220 ilmub. Nii et ärgem viivitagem ja asugem otse sarja väljalaskekuupäeva ja kellaaja juurde.

Loe ka: Millal komid ei saa suhelda Netflixis uusi episoode?

Boruto: Naruto Next Generations Episode 220 väljalaskekuupäev

Boruto: Naruto Next Generations Episode 220 sai nimeks Remaining. Jagu on valmis ja selle eetrisse jõudmine on kavandatud sel nädalal, pühapäeval, 17. oktoobril 2021. Crunchyrolli platvormil saate tellida 9,99 dollari väärtuses kuus või 79,99 dollarit aastas. Seda saab osta ka 5,99 dollari eest kuus või 59,99 dollari eest aastas veebivoogesituse platvormilt Funimation. Episoodi on võimalik vaadata ka tasuta, kuid selleks tuleb oodata 24. oktoobrini 2021. Sarja ajastus võib olenevalt geograafilisest asukohast erineda. Boruto Episode 220 ajastused on loetletud allpool:

  • Vaikse ookeani aeg: 2:00 PT
  • Keskne aeg: 4:00 CT
  • Ida aeg: 5:00 EST
  • Briti aeg: 10:00 BST

Uusimate filmide ja saadete kohta lisateabe saamiseks hoidke meiega ühendust.